Paget Brewster - Životopis

4. června 2009 v 20:59 | Adélka a Verča |  Paget Brewster
Profese: Herečka, zpěvačka

Věk: 40

Datum narození: 10. 03. 1969

Místo narození: Concord, Massachusetts, USA

Znamení: Ryby

Životopis:


Paget Brewster se narodila 10 března 1969 v USA. Její ocem je Galen Brewster a matkou Hathaway Brewster. Vystudovala Parsons School of Design v New Yorku. V roce 1987 se přestěhovalla do New Yorku. Zpívala v rockové skupině Sleeping pills. Kvůli skupině se v roce 1995 přestěhovala do San Franciska o rok později znovu přesídlila, tentokrát do Los Angeles.

Objevila se v několika seriálech (Andy Richter Controls The Universe (komediální seriál), Beth, Showtime, Huff, Dva a půl chlapa,...) Ve filmu The big bad swim, nebo The special (2000), kde si zahrála paní nezničitelnou.
Také si jí můžeme pamatovat Joeyho přítelkyni Kathy ze seriálu Přátelé, ve stejném seriálu se objevila znovu v 5. řadě.

Má pověst zabijačky seriálů, protože již několik seriálu v kterých měla roli bylo zrušno, či se vůbec neodvisílalo.

Měří 173 cm. Jejím koníčkem je fotografování. Chodí z Jayem Johnstonem.
Filmografie:

Jako herečka
2005 -Crazy Nutz & All Fucked Up role:: Beth Huffstodt
2005 -Myšlenky zločince (Criminal Minds) role:: Emily Prentiss
2005 -Myšlenky zočince (Criminal Minds) role:: Emily Prentiss
2005 -Pán domu (Man of the House) role:: Binky
2004 -Assault & Pepper role:: Beth Huffstodt
2004 -Control role:: Beth Huffstodt
2004 -Samá chvála (Eulogy) role:: Aunt Lily
2004 -That Fucking Cabin role:: Beth Huffstodt
2000 -Dobrodružství Rockyho a Bullwinkla (Adventures of Rocky & Bullwinkle, The) role:: Jenny Spy
2000 -Láska na první pohled (One True Love) role:: Tina
1998 -Max Q role:: Rena Winter
1994 -Přátelé (Friends) role:: Kathy
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama