Shemar Moore - Životopis

4. června 2009 v 21:08 | Adélka a Verča |  Shemar Moore
Povolání: Herec

Věk: 39

Datum narození: 20.04.1970

Místo narození: Oakland, Kalifornie, USA

Znamení: Beran

Životopis:

Shemar Moore se narodil 20. dubna 1970 v Oklandu, Kalifornie, USA.

Matka byla holanďanka a otec byl afroameričan. Jako dítě žil Shemar s matkou v Nizozemí. Anglicky se začal učit až v pěti letech. Koncem 70. let se přestěhovali do Chica v Kalifornii, kde jeho matka pracovala na klinice. Shemar vystudoval Gunn High School v Palo Alto, v Californii kam se později přestěhovali.. Dále vystudoval Universitu Santa Clara. Při studiu se živil modelingem, aby mohl platit účty.

Shemar Moore se proslavil rolí fotografa Malcolma Winterse v dramatickém seriálu Mladí a neklidní (kde hrál od roku 1994 až do roku 2002). Za tuto roli byl oceněn prestižní cenou Emmy. Vyskytl se i v řadě dalších filmů (Motiv 2004, Nenapravitelné chyby 2004, Birds of Prey 2002 ....). Uváděl také vyhlášení Miss USA. Jistý čas udržoval vztah s kolegyněmi Halle Berry a Toni Braxton.

Filmografie:

2005 -Myšlenky zločince (Criminal Minds) role:: Derek Morgan
2005 -Myšlenky zočince (Criminal Minds) role:: Derek Morgan
2004 -Motives role:: Emery Simms
2004 -Napravitelné chyby (Reversible Errors) role:: Collins Farwell
2004 -The Seat Filler role:: Trent
2002 -Birds of Prey role:: Jesse Reese
2001 -Bratři (The Brothers) role:: Terry White
1998 -Butter role:: Freddy Roland
1998 -Rodina matky Flory (Mama Flora's Family) role:: Lincoln Fleming

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama